Zemní práce, elektromontáže a ubytování v Českých Budějovicích

Můžeme vám nabídnout služby všeho druhu. Jsme profesionální společnost, jejíž podnikatelská činnost se soustředí na poskytování profesionálních služeb v těchto oborech:

Pokud hledáte kvalitní ubytování v centru Českých Budějovic ať již krátkodobého či dlouhodobého charakteru, můžeme vám nabídnout ubytování v naší ubytovně. Připraveny jsou  pokoje i luxusní apartmány. Apartmány jsou  různých velikostí, vždy vybavené vlastním sociálním zařízením, kuchyní, lednicí i TV anténou. Můžete zde strávit příjemný čas na své dovolené, či služební cestě, ubytování České Budějovice je tady právě pro vás. Parkování je možné na blízkém hromadném hlídaném parkovišti.

Nabízíme kompletní elektromontáže od zhotovení projektu, až po samotnou realizaci díla. Naše práce obnáší elektroinstalační práce, trafostanice včetně technologie vysokého napětí, elektrotopné systémy, stavební a elektroinstalační projekty, revize. Veškeré práce jsou vždy prováděny vyškolenými a kvalifikovanými pracovníky, za pomocí nejmodernějších technologických zařízení a mechanizace. Poskytujeme také nejrůznější stavební práce od vlastního výrobního programu až po samotnou realizaci. Rádi pro vás provedeme například bytovou výstavbu, vodoinstalační práce, zateplování fasád, elektroinstalace, zemní práce, kanalizace, atd. Disponujeme špičkovým technickým vybavením a kvalitně proškolenými zkušenými zaměstnanci na profesionální úrovni. Našim cílem je poskytovat špičkově odvedenou práci a poskytovat vám komplexní služby za odpovídající ceny. Krédem společnosti je maximální spokojenost zákazníků s minimálními vynaloženými náklady. Přesvědčte se o našich kvalitách i vy!

Máme pro vás také připravenu širokou nabídku odborné literatury. V případě vašeho zájmu jsme pro vás schopni zajistit veškeré české a zahraniční normy, které v současné době figurují na trhu odborné literatury.