Krb – designový doplněk interiéru

Když je tuhá zima a za okny zuří vánice, je příjemné přitulit se k hřejícímu topení. Je však velký rozdíl mezi ústředním topením plynovým nebo elektrickým a topením tuhými palivy. Krby vám doma navodí perfektní atmosféru, posezení u otevřeného ohně je mnohem příjemnější a přinese k vám domů pohodu a mír.

Samozřejmě to s sebou nese jisté okolnosti. Musíte se postarat o dřevo na zimu, udělat si ho sami nebo jej koupit, finančně vás však krb přijde mnohem levněji než topení plynem nebo elektrickou energií. Chcete-li si i vy u vás doma vytvořit příjemnou atmosféru domácí pohody, pořiďte si kvalitní krbovou vložku nebo krbová kamna od Levne-krby.eu.

Možností, jak řešit systém vytápění, je mnoho, existují dva základní typy krbových vložek s odlišným vytápěním. První skupinou jsou krbové vložky teplovzdušné. Ty vytápějí interiér díky teplému vzduchu, který se ohřívá spalováním tuhých paliv v krbové vložce. Teplý vzduch je potom rozvody veden do dalších místností, které zvládne vytápět. Teplovzdušné krbové vložky jsou konstrukčně jednodušší, a proto jsou většinou také levnější variantou.

Druhou skupinou jsou potom teplovodní krbové vložky. Ty mají v konstrukci zabudovanou nádobu na vodu, topením v krbové vložce se ohřívá voda, která je potom potrubím vedena do radiátorů a vytápí taktéž pohodlně celý dům. Výsledkem topení krbovou vložkou totiž jsou stále vytopené místnosti, ve kterých si budete moci dopřát také nezapomenutelný pohled do žhavého ohně, o kterém jste vždy snili.

Nakupujte na Levne-krby.eu a přesvědčte se o kvalitách krbových vložek a krbových kamen na vlastní kůži. Krbové vložky i kamna jsou vyráběny z těch nejkvalitnějších a nejtrvanlivějších materiálů, mají proto dlouhou životnost, dostatečnou výhřevnost a výkon a zajišťují tak dlouhodobě dostatečné množství tepla ve vašem interiéru.