Na báječnou dovolenou s karavanem

Dáváte přednost levnému cestování a rádi putujete po zajímavých oblastech? Netoužíte po bydlení v komfortně vybaveném hotelu? Pak jsou pro Vás ideálním řešením karavany, které Vám i celé rodině umožní pohodlné cestování z místa na místo. Pokud jste propadli kouzlu autocampingu, neváhejte kontaktovat spolehlivou firmu Karavan centrum HYKRO, která se specializuje na prodej a servis karavanů nebo obytných vozů předních světových značek. Kvalitní služby Vám tým firmy poskytne také v půjčovně obytných vozů.              

Levné i luxusní obytné vozy      

V široké nabídce karavanů a obytných vozů si vybere opravdu každý zájemce. Koupit nebo půjčit si můžete atraktivní obytné vozy  s nadstandardním vybavením i levnější modely. Firma HYKRO zákazníkům nabízí ke koupi jak nové, tak i použité obytné vozy a přívěsy. Záleží jen na Vašich požadavcích a představách. Vydat se za krásami tuzemska či na delší zahraniční dovolenou můžete v obytných vozech renomovaných značek, jako jsou například Knaus, Carado, Kabe, Weinsberg, Carthago nebo německé obytné vestavby La Strada.

Pronájem karavanů za skvělé ceny

Pro pohodlné cestování si můžete v Karavan centru HYKRO za výhodnou cenu pronajmout obytný vůz, který bude přesně odpovídat Vašim požadavkům. Půjčovna obytných vozů  disponuje rodinnými obytnými přívěsy, ale i lehkými či luxusními dvouosými karavany. Vybírat si můžete z různých značek, kategorií, velikostí, hmotností nebo typů. V půjčovně najdete alkovnové vozy i polointegrovaná obytná auta, bez spaní nad řidičem, případně stahovacím lůžkem. Ať už si od firmy Karavan centrum HYKRO obytné vozy a přívěsy koupíte či zapůjčíte, vždy se bez obav, pohodlně a komfortně můžete vypravit za novými, úžasnými zážitky.