Ozdobte si nehty podle poslední módy

Práce manikérky a nehtové designerky je velmi ceněná, stále více žen přichází na to, jak mohou být umělé nehty krásné a zároveň i praktické. Nehtová designerka je odpovědná za to, že vám z vašich nanicovatých přírodních nehtů vykouzlí nehty dlouhé, pevné a na pohled pěstěné. Záleží samozřejmě na každé konkrétní zákaznici, jaké nehty se jí líbí a jaké může ve skutečnosti mít.

Každý člověk má své specifické rysy v obličeji, tvar postavy i třeba hlas. Jinak tomu není ani u rukou a nehtů, proto ke každým nehtům je třeba přistupovat nanejvýš individuálně. Někteří mají silné pevné nehty, jiným se lámou či třepí. Kvalitu nehtů můžete do značné míry ovlivnit stravou a dodržováním správné životosprávy, ovšem zásadní vliv na vaše nehty má nehtové lůžko. Podle něj se musí manikérka orientovat především při volbě délky nehtů. K tomu slouží nehtové tipy, kterých se dnes prodává velké množství druhů, velikostí i tvarů.

Pokud vaše nehtová designerka nazná, že vašim nehtům běžná manikúra nestačí, přejde na modeláž nehtů. Modelovat se dají akrylové nebo gelové nehty, zde záleží na konkrétním typu nehtů, zda jim vyhovuje lépe akryl nebo UV gel. Gelové nehty jsou velmi odolné, pevné a přitom pružné. Velmi dobře na ně přilnou laky na nehty i nejrůznější druhy zdobení na nehty, stačí si jen vybrat.

Specializovaný internetový nehtový velkoobchod MagicNails.cz nabízí veškeré potřebné pomůcky a přípravky, aby byly vaše gelové nehty vždy a všude naprosto perfektní. Vybavte se UV gely v moderních barvách a s nejrůznějšími efekty, přidejte barevné zdobení na nehty a vaše nehty budou jen zářit. O gelové nehty nemusíte nijak zvlášť pečovat, stačí je mít stále krásně nalakované nebo opatřené stylovým vkusným zdobením, aby byly vaše nehty vždy vidět. Neváhejte a nakupujte i vy vše pro vaše nehty na MagicNails.cz.