Projekt rodinných domů

Jsme dodavatelé projektů domů individuálních a typových projekty rodinných domů. V naší nabídce typových bungalovů projektů naleznete cihlové rodinné domy ale i montované rodinné domy – dřevostavby. Projekt rodinného domu je naší hlavní náplní a tvoří cca 80% současných zakázek.

Co se týče energetické náročnosti, tak bungalovy mají o trochu horší vlastnosti – mají více ochlazovaných ploch. Další domy, které jsou hodně populární, tak jsou rodinné domy s obytným podkrovím, naše projekční kancelář tyto domy také projektuje jak v individuálním projekty, tak typovém projekty. Poslední možností jsou patrové domy, které jsou trochu v pozadí. Jejich nevýhodou vůči domům s obytným podkrovím je trochu vyšší cena na užitnou plochu domu.

Krom projektů zajišťuje naše projekční kancelář i související činnosti a to výškopisné a polohopisné geodetické zaměření pozemku, radonový průzkum, hydrogeologický a geologický průzkum, poradenství, stavební, autorský a technický dozor, pomoc při výběru stavební firmy.