Vybavení skladů, dílen, aut. Regálové systémy a řízení čárkovými kódy.

Skladové a regálové systémy od společnosti Logiman s.r.o. vám usnadní organizaci skladu, uspoří místo a při optimalizaci uložení materiálu do plastových boxů získáte díky přehlednosti větší časové úspory při vychystávání. Při manipulaci se zbožím můžete využít naše vychystávací vozíky různých typů, vhodné pro převoz v rámci výrobní haly mezi jednotlivými pracovišti.

Potřebujete ukládací regály s policemi k vystavování nabízeného zboží v průmyslových prodejnách a prodejních skladech? Chcete poradit jak efektivně uložit nářadí a nástroje v dílnách nebo zboží ve skladech? Nevíte, který regál z naší nabídky si pro své potřeby vybrat? Pomůžeme Vám!
Skladové ocelové regály v nabídce se liší nosností, rozměry, konstrukcí, způsobem skladování  a díky našim zkušenostem získáte úžasný přehled vašich skladových zásob.

Jsme připraveni vedle dodávky regálových systémů konzultovat a nabídnout komplexní řešení skladového hospodářství v systému skladová evidence s případným propojením na váš stávající informační systém. Pracujeme se systémem Helios Orange. V roce 2013 pracujeme na vývoji  vlastního pomocného software, který bude určen přímo pro výdejny materiálu, nářadí a nástrojů ve firmách. Jsme si vědomi aktuálnosti potřeb snižování nákladů ve firmách a právě dokonalým řízením skladového hospodářství v informačním systému, který bude možno přizpůsobovat na míru individuálním potřebám, lze zajímavých úspor dosáhnout.

Naleznete u nás širokou nabídku policových regálů, které můžete využít ke skladování volného nepaletovaného zboží v boxech či volně ložené. Nabízíme také skladovací systémy s výsuvnými policemi o nosnosti až 1000kg na polici. Na tyto police můžete ukládat těžké formy používané ve výrobě. Materiály použité při výrobě takových nosných regálových prvků konstrukce a polic zaručují velmi vysokou nosnost a stabilitu.

Kovové regály instalujeme především do skladů, kanceláří, archivů a výrobních hal. V naší nabídce se nachází také systémy kovových regálů s menšími plastovými boxy, které nabídnou výborný přehled sortimentu malých rozměrů. Kvalitní plastové boxy a přepravky v mnoha rozměrech a typech pomohou také chránit vaše produkty při přepravě.

Patrové regálové plošiny. Zajišťují maximální využití nejen plochy, ale také celého objemu skladu. Pokud Vám tedy současný skladovací systém nestačí, nabízíme možnost jej efektivně rozšířit. Patrové regály a plošiny zpracováváme zákazníkům na míru, můžete si tak být jisti profesionálním řešením přímo pro Vaše potřeby. Pro snadnou manipulaci kolem regálů Vám doporučujeme plošinové žebříky a pojízdné schůdky italské značky Faraone.

Jsme výhradní dovozce do ČR pro italské nájezdové můstky, hliníkové nakládací rampy a plošiny TM Pedane, vhodné pro nakládku či vykládku samohybných strojů jako jsou traktory, rypadla, tj. stavební či zemědělská technika. Hledáme zájemce o prodej ramp koncovým klientům z oblasti dodavatelů dopravcům, zemědělských strojů či stavební techniky.

Pro náročné řemeslníky máme luxusní pracovní oblečení, značkové pracovní oděvy Herock a pracovní obuv vhodné pro práci i volný čas. Pracovní kalhoty, pracovní mikiny, pracovní bundy a jiné pracovní oděvy s vysokou přidanou hodnotou, např. teflonové ošetření odpuzující vodu či patentovaná polyamidová tkanina Cordura proti oděru.

Firmám, které mají servisní auta pomůžeme vytvořit na míru profi pojízdnou dílnu. Disponujeme nabídkou dvou výrobců a regálové vestavby do aut pro ukládání materiálu i nářadí tak nabídneme v široké škále možností.