Barevné UV gely pro zdobení nehtů

Pro každou nehtovou designerku, ať už modeluje nehty v profesionálním nehtovém studiu nebo pracuje u zákaznic doma, je důležité mít dostatečný výběr kvalitních modelovacích prostředků. Krásné nehty nevymodelujete z nekvalitního UV gelu nebo akrylu. Je proto třeba dbát vždy na to, abychom používali jen ty nejkvalitnější výrobky. Máte ráda velký výběr barev i konzistence a teprve podle typu nehtů konkrétní zákaznice si vyberete vhodný modelovací materiál? Navštivte internetový nehtový velkoobchod MagicNails.cz, který nabízí velký výběr pomůcek pro modeláž umělých nehtů.

Pro akrylové nehty zde můžete nakoupit rozmanité akrylové pudry i tvrdidla a všechny ostatní pomůcky jako pilníky, štětečky i odsávačky prachu. Pro gelové nehty potřebujete mnohem více pomůcek, nezbytným pomocníkem je UV lampa, neobejdete se rovněž bez prvotřídních UV gelů. UV gely se dělí podle použití na jednofázové nebo vícefázové, záleží pak jen na vás, které raději používáte. MagicNails.cz vám nabízí velký výběr různých druhů UV gelů se speciálními efekty v moderních barvách.

Pro běžnou francouzskou manikúru využijete bílý UV gel a k němu bezbarvý nebo jemně růžový či fialkový. Pokud si vaše zákaznice troufnou na odvážnější barvy, můžete jim vymodelovat barevnou francouzskou manikúru, můžete použít také UV gely s třpytkami nebo metalickým leskem. Velmi dobře vypadají také gelové nehty modelované s použitím UV gelu s efektem chameleona. Nově můžete vybírat také termo UV gely, které reagují barevnou změnou na stoupající nebo klesající teplotu okolí, na MagicNails.cz naleznete mnoho různých barevných variant tohoto atraktivního UV gelu. Úplnou novinkou jsou fosforující UV gely, které ve tmě svítí.

Pochlubte se něčím novým a vytvořte vašim klientkám zcela originální gelové nehty. Nakupujte na MagicNails.cz a vybavte se kvalitními pomůckami.