Jaro klepe na dveře, zazimujte lyže a vyrazte do přírody za sportem

Zdravím Tě návštěvníku této stránky,
jak ses sem zatoulal? Hledal jsi informace o sportovních aktivitách, které lze provozovat po tom, co roztaje sníh a uschnou cyklotrasy – inlinetrasy? Nemohl ses dočkat, vytáhl jsi kolečkové brusle či cyklistické kolo a zjistil jsi, že se během zimní pauzy záhadně ztratily svítidla, popřípadě máš sjetá kolečka u bruslí? Během zimy jsi na sobě pracoval, zhubl jsi přebytečná kila a tvůj starý cyklistický dres na tobě vlaje jak noční košile? Pokud jsem se alespoň v jednom bodě trefil, tak čti dál, pokud ne, tak klikni v pravém horním rohu na křížek a hledej dál .
Zná to každý, kdo sem tam sedne na kolo, vezme na nohy inline brusle, do ruky raketu, na záda batoh nebo na oči plavecké brýle. Při outdoorových aktivitách sezóna končí většinou na přelomu kalendářního podzimu a zimy. Sportovní potřeby, které jsou pro aktivitu, kterou provozujete, charakteristické, s iluzí toho, že je v pořádku na jaře oprášíte a vyrazíte, uchováváte do komory, dílny, na půdu, do kumbálu, zkrátka tam, kde vám do jara nebudou zavazet. Každé jaro je ovšem realita jiná. U cyklistického kola nejčastěji přijdete k upuštěnému kolu, zadřeným brzdám, chybějící povinné výbavě, do které patří svítidla a odrazky, popřípadě budete klet nad výmoly, které jste během vašich cest vybrali, když uvidíte na kole osmici jak vánočka. Kolečkové brusle, neboli inline brusle, nejsou tak technicky složité jako kolo, ale i na nich se může řada věcí pokazit, a taky že jo. Hlavním defektem jsou sjetá kolečka, obroušená brzda a zadřená ložiska. Pokud se na bruslích učíte a brzdíte style, že narazíte do první stabilní věci ve vašem bezprostředním okolí, tak se Vám snadno může stát to, že si urvete přezku. Tato situace je velice nepříjemná, protože málokterý výrobce nabízí náhradní přezky. Pokud i Vy máte brusle od značky, která tento komponent nenabízí, tak Vám nezbyde nic jiného, než si koupit nové inline brusle.
Jarní servis se netýká pouze cyklistických kol a kolečkových bruslí. Každá outdoorová aktivita má svý. U turistiky musíte zkontrolovat kvalitu obuvi, oblečení trekových holí a batohu, abyste po cestě nevytrousili svačinku. Zrovna u trekových holí se Vám může snadno stát to, že na túře ztratíte spodní plastové koncovky nebo talířky holí. Pokud rádi relaxujete u ping-pongu, badmintonu nebo tenisu, tak byste měli zkontrolovat kvalitu výpletu a celkový stav rakety. Aby servis byl ještě rychlejší a nebezpečnější, tak doporučuji si obměnit míčky.
Po přečtení přechozích odstavců už možná máte v hlavě seznam, co vše musíte nakoupit a zařídit. A že jsem dobrá duše, tak Vám řeknu, kde vše nakoupíte. Využij náš eshop AktivniPohyb.cz a čekej bleskové dodání objednaných věci. Za skvělé ceny nabízím značkové zboží se skvělou zákaznickou podporou. Objednejte a nebudete litovat.