Originální online hry jako zpestření nového dne

Aktuální počasí si s námi pořád pohrává a není se proto čemu divit, že velká spousta z nás dává před jarním lijákem přednost spíše online zábavě na internetu. Touto zábavou se mohou stát zejména české hry online, které si rády zapaří veškeré věkové skupinky – počínaje školáky z prvního stupně ZŠ, až po spolehlivé tatínky, kteří si nějaký ten relax taktéž určitě zaslouží. Co takhle odložit školní anebo domácí povinnosti na chvíli stranou a zapojit se do online hrynesoucí název Merc Elite? Novinka ve světe online her na internetu vtáhne do děje úplně každého. Důmyslná vojenská MOBA střílečka z nepříliš vzdálené budoucnosti vás postaví před skupinu elitních vojáků, kteří otesují vaše bojové schopnosti, strategické přemýšlení i smysl pro týmovou hru.

Nejvýraznější oblibě se v aktuálně těší bezplatné MMORPG hry. Co si však máte pod tímto označením vybavit? Propracované online hry, ve kterých představují hlavní postavu nebojácní hrdinové bojující za slávu své vlastní říše, lidského pokolení nebo námořní výpravy. Vydejte se na nezapomenutelnou pirátskou plavbu anebo porovnejte síly s obřími dračími bojovníky, kteří již spoustu let ničí lidstvo tyranií a svou krutovládou. Jestli se ze své dobrodružné výpravy vrátíte zpět do rodného domu jako oslavovaný hrdina nebo podlehnete temné straně a jiným bojovníkům, to záleží jen a pouze na vás.

Pokud však se v akčních MMORPG hrách zrovna nevyžíváte a dáváte přednost raději jinému hernímu žánru, i pro vás máme řadu online tipů. Zkuste si zahrát online flashové hry, které jsou v online českém herním prostředí zastoupené např. výbornou hrou z letištního prostředí nesoucí název Skyrama. Tato hra pomůže odhalit vaše manažerské znalosti a dovednosti i smysl pro kvalitní organizaci a chod tohoto obřího komplexu. Každý den musíte posílat vlastní stroje do méně, či více vzdálených koutů světa a starat se o jejich bezpečné přistání i komfort svých pasažérů. Jak se tohoto – poměrně složitého úkolu zhostíte?