Pomůcky pro luxusní nehty

Obzvláště pokud se chystáme na společenskou událost, chceme, aby nám to slušelo. Ať už jde o ples, večírek, svatbu nebo narozeninovou oslavu, rozhodně bychom se musely stydět za neupravené nehty. Proto je vhodné věnovat péči o nehty řádnou pozornost. Někomu stačí obyčejná manikúra pro přírodní nehty, pokud však vaše nehty nejsou zdaleka tak kvalitní, jak byste si představovaly, svěřte vaše nehty do péče profesionální nehtové designerky a nechte si vymodelovat nehty umělé.

Mnoho žen již přišlo na to, že si gelové nehty dokáží vymodelovat doma samy, stačí si nakoupit ty správné pomůcky a můžete vesele modelovat. MagicNails.cz nabízí široký sortiment veškerých pomůcek a modelovacího materiálu pro vaše nehty té nejvyšší kvality. Vyberte si i vy nehtové tipy a značkové UV gely všech možných barev a odstínů. UV lampy jsou další důležité pomůcky, bez kterých se modeláž gelových nehtů neobejde, UV lampa totiž produkuje UV záření nezbytné pro vytvrzení UV gelu. Navštivte proto internetový obchod MagicNails.cz a pořiďte si vše, co vám chybí. UV lampy jsou tu k dispozici hned od několika spolehlivých značek, nespoléhejte na čínské nebo polské výrobky, které jsou často poruchové, vložte vaši důvěru raději do spolehlivých výrobků.

UV gely jsou velmi důležité pro gelové nehty, starají se o jejich vzhled i kvalitu, proto je jejich výběr tak významný. Zaměřte se na konzistenci UV gelu, k dostání jich je celá řada, ne všechny vám však musí vyhovovat. Důležitá je také barva, UV gely se vyrábí čiré, bílé na francouzskou manikúru a potom barevné pro výraznější efekt modeláže. Gelové nehty s barevnou francouzskou manikúrou a s nejrůznějšími třpytkami či jinými efekty vypadají elegantně a vesele. Modelujte vždy originální gelové nehty, nakupujte na MagicNails.cz a dopřejte si vždy krásné gelové nehty.