Rekonstrukce rodinného domu

Rekonstrukce rodinného domu, respektive jeho přízemí je předmětem realizace interiéru bytové designérky Evy Vymětalové. Manželé si přáli, mít nový moderní, ale účelový a pohodlný interiér. Velký přízemní prostor, hala, je rozdělena do jednotlivých částí na sebe navazujících. Tento prostor vznikl při rekonstrukci rodinného domu. Centrálním místem je obývací pokoj, na který navazuje jídelní kout, kuchyni a prostor s krbem, který je otevřený do dalšího podlaží a propojený schodištěm s atypickým zábradlím. Zábradlí  je zhotovené na zakázku – je to jeden z originálů v tomto domě, který rovněž vznikl během rekonstrukce rodinného domu. Majitelé velmi rádi cestují, takže vitríny a police v obývacím pokoji a jídelně jim umožňují si zde ukládat své artefakty z cest.

Při rekonstrukci rodinného domu byl kladen důraz na kvalitu přírodních materiálů, takže část nábytku je vyrobena z masivního drásaného dřeva, zábradlí ze syrového železa s částečným brusem, lustry italské výroby z Muránského skla a luxusní tapety jsou vyrobeny z malých slídových úlomků.

Vše působí velmi ladně, nevtíravě, luxusně a elegantně. Http://www.bavalone.cz Ostatně to byl záměr paní domu. Zaujala Vás tato rekonstrukce rodinného domu a realizace interiéru navrženého bytovou designérkou Evou Vymětalovou? Neváhejte nás kontaktovat. Rádi vyslechneme Vaše přání a vytvoříme i Vám interiér na míru.