Tandemové seskoky

Prožijte nezapomenutelný zážitek. Prohlédněte si svět z ptačí perspektivy. Splňte sen sobě, své rodině či blízkým. Ptáte se jak? Ano, přesně to nabízejí tandemové seskoky, které Vám přináší portál Tandem-seskok-padakem.cz. V České republice je nespočet letišť, která jsou vybavena pro tandemový seskok, který Vám zprostředkuje právě náš portál. Vyberte si letiště, které je nejblíže Vašemu domovu a okuste pocit létání!

Jedinečný zážitek s tandemovými seskoky
Po celé republice mají letiště pro tandemové seskoky svá zázemí, která jsou vybavena pro Váš jedinečný zážitek. Svěřte se do rukou kvalifikovaným tandem pilotů, kteří Vás provedou tandemovým seskokem od A do Z. Vystoupejte s tandemovým pilotem do výšky přibližně 4000 metrů a vyzkoušejte pocit volného pádu a následný pocit létání!

Vyberte si letiště pro tandemové seskoky
Vyberte si letiště, které máte k domovu nejblíže, či letiště, jehož krajina se Vám líbí. Letiště pro tandemové seskoky nabízí servis, vypůjčení výstroje, instruktáž, i zázemí pro Vaše blízké, které Vás přijedou podpořit k Vašemu tandemovému seskoku. Využít můžete naše dárkové poukazy na tandemové seskoky, které si můžete objednávat na našich webových stránkách Tandem-seskok-padakem.cz.