Tandemový seskok padákem

Toužíte vidět zemi z ptačí perspektivy, zažít pocit volného pádu a prožit několik minut létání? Tandemový seskok padákem je to pravé pro Vás! Svěřte se do rukou profesionálních tandem pilotů a zažijte pocit volnosti a lehkosti. K tandemovému seskoku padákem je zapotřebí pouze špetka odvahy. Máte ji v sobě? Pak už jen stačí objednat tandemový seskok padákem na našem portálu tandem-seskok-padakem.cz!

Tandemový seskok padákem krok za krokem
Vyberte si letiště na tandemové seskoky a svěřte se do rukou tandempilota, který s Vámi probere skok padákem bod po bodu. Poté vyletíte do výšky přibližně 4 km, odkud vyskočíte a následuje minutový volný pádu v rychlosti až 200km/hod. Poté tandempilot otevře padák a následuje 6 minut létání, během kterého se můžete kochat krajinou. Tandempilot Vám zaručí měkké a bezpečné přistání na zem.

Pocity při tandemovém seskoku padákem
Tandemový seskok padákem přinese spoustu emocí – strach, očekávání, vzrušení, adrenalinu, štěstí a radosti. Tandemový seskok padákem přináší únik od reality a prožití nejsilnějšího zážitku. Tyto úžasné pocity a emoce čekají jen na Vás! Dárkové poukazy můžete objednávat prostřednictvím našeho portálu tandem-seskok-padakem.cz ještě dnes za skvělé ceny!

Tandemový seskok padákem – dávka adrenalinu do žil!