Autorizovaný prodej a servis vozů FORD – Auto Motol Beni a.s.

Auto Motol Beni a.s., Ford Praha, je autorizovaný prodej a servis vozidel značky Ford. Své produkty nabízíme ve třech pobočkách v Praze.  Na stránkách naší společnosti naleznete kompletní nabídku nových skladových vozů, předváděcích a referenčních vozidel Ford, v neposlední řadě také bohatou nabídku ojetých vozidel autobazaru Praha. Seznam aut je vždy aktuální, nemusíte mít obavy, že vyhlédnuté auto již bude mít nového majitele. Snažíme se mít skladem co nejširší nabídku jednotlivých typů, proto věříme, že si u nás vyberete. Pokud uvažujete o koupi vozu Ford, neváhejte nás kontaktovat a informovat se na možnosti, které nabízíme.

Skladové a předváděcí vozy Ford

Spěcháte na koupi svého nového vozu? Potom je tou nejjednodušší cestou k pořízení nového automobilu nabídka skladových vozů. Naleznete zde sjednocenou nabídku skladových vozů, abyste co nejjednodušším způsobem nalezli vybraný model vozu. Skladovými vozy můžete odjet téměř ihned, navíc jsou nabízeny za velice atraktivní ceny, tzn. s velice zajímavým cenovým zvýhodněním. Nabízíme také předváděcí vozy Ford, které jsou nerozeznání od vozů nových. Naše předváděcí vozy Ford jsou zárukou kvality, je o ně řádně pečováno, velkou výhodou je značné cenové zvýhodnění. Naše nabídka vás jistě osloví svými výhodnými cenami. Všechny vozidla jsou ihned k odběru, u všech garantujeme perfektní technický stav.

Ojeté vozy Ford

V našem autobazaru naleznete ojeté vozy Ford  i další značky vozidel splňující přísné kvalitativní kritéria. Zákazník zde může bez obav důvěřovat informacím o původu, stáří i počtu ujetých kilometrů i technickém stavu vozidla. Nákup ojetého vozu se pro vás stane bezpečnou záležitostí bez nemilých překvapení. Prohlédněte si naši aktuální nabídku ojetých vozů. Nabízíme otevřený přístup k zákazníkovi a kvalitu vozů za výhodné ceny.