Jak mít neobvyklé nehty

Gelové nehty jsou v současné době velmi oblíbené. Není divu, vždyť každá žena chce dobře vypadat a také se tak cítit. K upravenému vzhledu patří samozřejmě také pěstěné nehty, naše ruce nás reprezentují za každých okolností, jsou neustále na očích v práci i doma, proto bychom se měli snažit být příjemní sobě i našemu okolí. Nejsou-li vaše přírodní nehty dostatečně kvalitní, abyste je mohli lakovat a zdobit, aby vypadaly reprezentativně, máte možnost se zaměřit na gelové nehty, které nahradí vaše přírodní nehty a navíc jsou velmi estetické.

Postup modeláže gelových nehtů není sám o sobě složitý, vyžaduje však dodržení několika základních zásad. Mnohé ženy již přišly na to, že nemusí nutně chodit do profesionálního nehtového studia, aby měly krásné nehty. Jste-li kreativní a šikovná, jistě si gelové nehty dokážete vymodelovat doma i sama. Samozřejmě domácí modeláž nehtů vyžaduje alespoň základní pomůcky a potřebné přípravky. Nejdůležitějším stavebním prvkem gelových nehtů jsou UV gely, na jejich kvalitě a konzistenci závisí výsledný efekt gelových nehtů.

UV gely je třeba vybírat s ohledem na zkušenosti s modeláží, jste-li začátečnice, vyberte si raději hustší UV gely, které vám nebudou tolik stékat a můžete si s modeláží dát načas. Máte-li už s modeláží zkušenosti, můžete si dovolit pořídit si řidší UV gel nebo jednoduše ten, který vám nejvíce vyhovuje. Navštívíte-li internetový nehtový velkoobchod MagicNails.cz, naleznete zde široký sortiment UV gelů a všech ostatních pomůcek, které k modeláži gelových nehtů budete potřebovat. Vybírejte ze široké škály UV gely, které vám pomohou vytvořit na nehtech zajímavé a originální motivy.

UV gely položí základ designu nehtů, proto je vhodné použít barevné gely s nejrůznějšími efekty a doplnit je zdobícími prvky. Vyzkoušejte nové druhy UV gelů a modelujte vždy originální gelové nehty.