Povrchové úpravy Revco

Příchodem jara začíná zateplovací sezóna. Lidé se stále častěji bojí větších investic v dnešní nepříliš jisté době. Vzhledem k tomu, že zateplení fasád patří mezi návratná opatření je zákazník ochoten investovat.

Na trhu je celá řada materiálů na zateplení od různých výrobců, které stavebniny poskytují. Kvalitní stavební materiál je základním kamenem pro účelné a smysluplné zateplení. V poslední době na větší hráče na trhu útočí menší, ale o to dravější konkurence. U výrobců zateplovacích systémů jde především o kvalitu a barevné tóny výsledné povrchové úpravy. Dnes máte možnost navštívit stavebniny, kde naleznete ucelenou paletu vzorků a barev. Je dobré mít alespoň částečnou orientaci ve zboží, které si pojedete kupovat. Představme si výrobce omítkových směsí značky Revco, který působí na našem trhu od roku 2009.

Stavební materiál je zaměřen na kompletní zateplovací systém uváděný pod názvem Revcover. Kromě tradiční skladby obsahuje i velmi kvalitní povrchové úpravy vysoce odolné UV záření a rychlému vyblednutí. Díky bohaté historii značky a neustálému vývoji patří v dnešní době fasády Revco mezi přední omítkoviny na trhu. Svou výbornou zpracovatelností a stálobarevností se staly velmi oblíbené u stavebních firem a domácích kutilů. Barevná vzorkovnice Revco se vyznačuje krásnými až svítícími odstíny, na své si příjdou i zákazníci, kteří mají rádi tlumenější odstíny a pastelové barvy. Stavební materiál značky Revco nabídnou ucelenou paletu líbivých odstínů pro Vaši novou fasádu.