Svářečky Fronius – svařovací technika Brno

Hledáte spolehlivého dodavatele svařovací techniky? Jsme autorizovaný prodejce svářecí techniky FRONIUS a EWM, pro které zároveň zajišťujeme i záruční a pozáruční servis. Na trhu se svářecí technikou se pohybujeme již od roku 1995. Svým zákazníkům přinášíme vše potřebné pro jejich svařování:  svářečky Fronius – svářečka tig, přídavné materiály ke sváření a pájení, svařovací hořáky, náhradní díly Binzel a Fronius, ochranné pomůcky, svářecí samostmívací kukly, autogenní techniku. Zároveň provádíme servis svářecí techniky a opravy svařovacích hořáků.

Nabízíme svářečky Fronius – svařovací technika Brno, tuto značku jsme si zvolili, jelikož patří k celosvětové špičce. Značku Fronius reprezentuje v očích odborné veřejnosti neustále zdokonalovaná špičková svařovací technika, jejíž vývoj pružně reaguje na aktuální technologické možnosti svařování. Veškeré produkty jsou vyvíjeny v úzké spolupráci s uživateli, díky tomu jsou technicky dokonale propracované, vyzkoušené v praxi, spolehlivé a uživatelsky přátelské.

Svářečka Fronius – svářečka tig  nabízí perfektní řešení pro každou oblast použití. Od kompaktního elektrodového ručního svařování, zařízení MIG/MAG až po komplexní automatizované svařovací systémy.  Můžete si zvolit některou z nabízených svářeček MMA, MIG/MAG, TIG. Rozhodujete se pro koupi svářečky, ale těžko se orientujete v nabízeném sortimentu? Poskytneme vám odborné poradenství, kdy podle konkrétních požadavků a podmínek vybereme a doporučíme svařovací zdroj potřebných, žádaných a adekvátních parametrů.  Svářečky Fronius  dodáme v nejrůznějších provedeních o různých výkonech, a pro rozličné použití ruční, automatizované i robotizované svařování.