Vybavení pro ordinace a další zdravotnická zařízení

Kvalitní gynekologické křeslo je nedílnou součástí gynekologické ambulance. Pokud svou ordinaci nově vybavujete a hledáte spolehlivého prodejce gynekologických křesel, výhodně nakoupíte u firmy RESI, která zákazníkům nabízí širokou škálu manipulačních stolů a rehabilitačních pomůcek. Součástí sortimentu jsou i pohodlná gynekologická křesla, vhodná pro ambulantní vyšetřování a provádění běžných zákroků v ordinaci. K přednostem nabízených gynekologických křesel patří pevná výška (podle přání zákazníka), odnímatelná madla či posuvná podpěrka hlavy. Křesla jsou vybavena hygienickou miskou a držákem na papír. Vybrat si můžete i model s ručním ovladačem elektromotoru.      

Polohovatelná infúzní křesla

Pro široké použití ve zdravotnictví jsou určena polohovací infúzní křesla, která slouží hlavně k podání infúzí nebo odběru krve. Mohou být využita také v kardiologických ambulancích jako kardiacké křeslo. Výhodou je, že infúzní věšák lze používat na obou stranách křesla. Vybírat je možné z několika barevných provedení kovové konstrukce i omyvatelné (dezinfikovatelné) koženky.       

Lehátka a stoly pro rehabilitaci

Nabídka firmy RESI zahrnuje také vojtův stůl, jednomotorové lehátko s elektrickým nastavením výšky stolu. Novinkou je snížená nástupní výška (30 cm), která je mnohem vhodnější pro imobilní pacienty. Takto nízkou nástupní výšku firma RESI v současné době nabízí jako jediný výrobce lehátek v České republice. Hlavní díl vojtova stolu je nastavitelný směrem nahoru, a to plynovou vzpěrou. Elektricky je možné nastavit výšku lehátka a k dispozici je i ruční ovladač elektromotoru. Vojtův stůl lze volit z různých variant provedení, včetně odlišných rozměrů a barev. Objednat si zákazníci mohou i pomůcky vhodné pro správnou péči o lehátka, jako například sprejový aplikátor či mechanickou pumpu.