Zateplení fasády systémem Revco

Značka Revco v zateplení fasád má tradici již od roku 1945. Ryze česká pobočka u nás vznikla v roce 2009. Díky velmi dobré zpracovatelnosti výrobků a vynikajícímu poměru cena kvalita se Revco stalo velmi oblíbeným u řemeslníků. V České republice existuje již celá řada referencí.

Zateplení fasád systémem Revcover je vhodné nejen pro rekonstrukce starších domů, ale i na novostavby nebo bytové či panelové domy, budovy státní správy a veřejné objekty. Produkty řady Revco jsou vyráběny v moderním závodě v Maďarsku na severozápadním okraji Budapešti. Systémy Revcover mají platný certifikát polystyren ETICS dle Etag 004. K zateplení je možno použít fasádní polystyren, šedý polystyren nebo minerální fasádní vatu. K lepení a vytvoření armovací vrstvy je používán velmi kvalitní tmel RevcoFix, který má velmi dobrou pružnost a přídržnost k podkladu. Vzhledem ke svým kvalitám a příjemné pořizovací ceně se jedná o velmi žádaný produkt. Tónování barevných hmot se provádí vysoce UV odolnou řadou pigmentovacích past, což zaručuje maximální barevnou stálost a výrazné prodloužení intervalu pro renovaci fasády.

Fasádní omítky Revco jsou dodávány v 15Kg baleních, což umožňuje daleko lepší manipulaci na stavbách. Zateplení fasád systémem Revcover je kvalitním produktem a především návratnou investicí do budoucna. Nejvíce oblíbený je systém, kde je jako izolace použit fasádní polystyren. Pokud je zateplení provedeno v dostatečné síle izolantu, je návratnost této investice mnohem kratší.

Přesvědčte se i vy o kvalitách zateplovacích systémů Revco.