Hledáte originální zásnubní prsteny? V BISAKU tvoří i na zakázku

V naší výrobě snubních a zásnubních prstenů převažuje 14-ti karátové zlato (bílé a žluté), ale na přání vám prstýnky vyrobíme i z 18-ti karátového zlata, platiny, palladia či stříbra. U bílého 14ti karátové zlata používáme nejtvrdší a zároveň nejbělejší dostupnou slitinu na trhu, kterou považujeme díky jejím vlastnostem za nejvhodnější k výrobě snubních prstenů. Naše zlaté snubní prsteny si můžete zvolit v různých barvách zlata či jejich kombinaci. U snubních prstenů z barevné kombinace zlata, používáme při výrobě jednotlivé části bílého, žlutého nebo červeného zlata, které se dle potřeby skládají a lisují pod vysokým tlakem k sobě. Nikdy nepoužíváme povrchově barvené zlato.

Pokud byste měli zájem o prstýnky z jiného drahého kovu, než ze zlata, vybrat si můžete z několika kolekcí, které pro vás vyrábíme například z ušlechtilé platiny a především ze stále oblíbenější nové slitiny drahého kovu – palladia.

Zkoušeli jste už možnost 3D návrhu?

Pokud jste si nevybrali z naší nabídky snubních a zásnubních prstenů, jsme schopni nabídnout vám ještě něco navíc. Díky nejnovější 3D technologii, vyhovíme vašim představám i nejnáročnějším přáním. Po konzultaci vám navrhneme levné snubní prsteny, přesně podle vaší představy, daleko za hranicemi klasického designu snubních prstenů. Doslova „zhmotníme vaše přání“.

Výsledkem je trojrozměrný model prstenu, prezentovaný několika fotografiemi, který po vašem odsouhlasení vyrobíme na zakázku. Tato specifická individuální zakázková výroba je zaměřena na velmi náročné zákazníky, kteří chtějí vyrobit jedinečný a originální zlatý šperk přesně podle vlastních představ.