Pasivní a nízkoenergetické dřevostavby od společnosti NATUR HOUSE

Přemýšlíte o vlastním bydlení? Dnes máte hodně možností! Pořiďte si domek, který bude rychle postavený, celkově úsporný a moderní na pohled! Příkladem je toho nízkoenergetická a pasivní dřevostavba. Tyto domky vyrábí a montuje společnost NATUR HOUSE s.r.o.. Vsaďte na kvalitní zázemí pro mnoho generací!

Dřevostavby společnosti NATUR HOUSE

Pozemek tvoří třetinu až polovinu potřebných finančních prostředků. Pokud zvolíte pasivní dřevostavbu, umožní vám výrazně ušetřit, jelikož je v mnoha aspektech dostupnější než konkurenční zděné domy. Stavby se realizují ve městech i na venkově, zkrátka na veškerých stavebních parcelách.

Nízkoenergetické dřevostavby

Chcete i Vy bydlet v nízkoenergetické dřevostavbě za krátkou dobu? Kompletní stavba dřevostavby zabere pouhé tři měsíce. I pokud se pro své bydlení rozhodnete třeba až na podzim, můžete bez problémů do zimy bydlet. Výstavba dřevostaveb probíhá po celý rok a je ekologická z pohledu pořízení materiálů i samotné stavby. Nízkoenergetická dřevostavba vyniká svou úsporností a nabízí vynikající izolaci!

Pasivní dřevostavby

U společnosti NATUR HOUSE s.r.o. si můžete vybrat z celé škály projektů, které se plně přizpůsobí vašim představám. Sami si vyberete rozložení místností a půdorys pasivní dřevostavby. Dřevostavbu můžete plně přizpůsobit terénu, samozřejmostí je možnost konstrukce podkroví nebo druhého patra. Kromě realizace nových staveb firma nabízí také rekonstrukce a opravy stávajících prostor. Někdy stačí pouze i dříve provedené stavby výrazně vylepšit, aby splňovaly nízkoenergetická kriteria.