Pomoc s likvidací pozůstalosti

Vyklízení není legrace, člověk se sám diví, kolik věcí dokáže nahromadit. Když jsem se poprvé stěhovala z podnájmu do vlastního bytu, nemohla jsem uvěřit, kolik věcí se do těch dvou pokojů a kuchyně vejde. Myslela jsem si, že naložíme auto a bude po stěhování, a nechápala jsem, co pořád všichni mají s tím stěhováním, vždyť na tom nic není. Jenže to jsem se hrubě zmýlila. Věcí jsme měli tolik, že bychom uživili i valník za Avii. Naším kombíkem jsme museli jet několikrát, abychom všechny věci přestěhovali, a to jsme neměli ani vlastní nábytek.

Když jsem potom v novém bytu viděla tu hromadu věcí, rozhodla jsem se, že až se příště budu stěhovat nebo něco vyklízet, najmu si na to specialistu. Ono se to nezdá, ale zabere to také spoustu času, než všechno vyklidíte a uklidíte. Proto když mi zemřeli oba prarodiče a já zdědila jejich dům, jsem si na vyklízení najala firmu Vyklizeno1-2. Prvním důvodem bylo to, že bych neměla nervy probírat se věcmi po prarodičích, všechno by mi je tam připomínalo, navíc kvůli práci nemám ani na vyklízení vlastními silami čas.

Ani ve snu jsem nedoufala, že půjdou vyklízecí práce tak rychle, Vyklizeno1-2 jsou skutečně odborníci. Přesně jsme se domluvili, jak bude vyklízení probíhat a co je třeba vědět. Nejprve jsme se sešli v domě mých prarodičů, aby se podívali, co bude třeba vyklízet, sepsali smlouvu a služby nacenili. Byla jsem moc ráda, že dům po prarodičích a jeho vyklízení svěřím do profesionálních rukou pracovníků z Vyklizeno1-2. Práci odvedli skutečně skvělou, vše, co bylo dohodnuto, vyklidili a také uklidili, vyklízecí práce probíhaly skutečně velmi rychle, systematicky a přitom ohleduplně. Pokud potřebujete zlikvidovat pozůstalost, vyklidit dům nebo byt nebo pomoci s vyklizením kancelářských prostor, obraťte se s důvěrou na Vyklizeno1-2 a čekejte spolehlivé služby.