Při vyklízení domů se odborná pomoc hodí

S manželem jsme se nedávno domluvili, že si koupíme dům, kde by se nám bydlelo mnohem lépe než v našem miniaturním bytě. Jeden dům nás obzvlášť zaujal, majitelem byl velmi příjemný postarší pár, který však byl poměrně sběratelsky založen. Celý dům byl proto doslova protkán úložnými prostory zaplněnými nejrůznějšími předměty. Shodli jsme se ale, že nám to nevadí, bude třeba trochu vyklízení, ale jinak se nám dům líbil, tak jsme se nakonec dohodli. Původní majitelé se přestěhovali do města do bytu, takže si nemohli vzít s sebou všechny své poklady, a tak jsme měli volné pole působnosti a mohli všechno bez problémů vyházet.

Vyklízecí práce ale nejsou vůbec žádný med, sice jsme se do toho pustili původně vlastními silami, ale brzy jsme zjistili, že nás vyklízení domu stojí spoustu sil a času, který bychom raději strávili spolu s rodinou. Přemýšleli jsme, jak to tedy udělat, abychom se vyklízení nemuseli věnovat sami. Na doporučení kolegyně z práce jsem kontaktovala firmu Vyklizeno1-2, která podle jejích slov vysmýčila pozůstalost po jejích prarodičích do posledního smítka rychle a spolehlivě. Řekla jsem si, že je to dobrý nápad a že bychom jejich služby mohli také vyzkoušet.

Vyklizeno1-2 se specializuje na vyklízení nemovitostí, vyklízejí půdy, byty, sklepy i garáže, takže jsme usoudili, že právě tato firma bude pro naše vyklízení ta pravá. Pozvali jsme si je, aby si „obhlédli terén“ a připravili se na to, co je čeká. Domluvili jsme se velmi rychle na podmínkách i ceně. V daném termínu se dostavili, vše vzorně vyklidili a uklidili, celé vyklízecí práce byly velmi dobře organizovány, takže vše proběhlo naprosto bez problémů, rychle a profesionálně. Nikdy jsem si nemyslela, že budu někdy potřebovat odborníky na vyklízení, avšak až budu chtít zase něco vyklidit, rozhodně se obrátím opět na Vyklizeno1-2.