Tepelná čerpadla od japonské společnosti Mitsubishi

Tepelná čerpadla vzduch / voda získávají v poslední době stále větší oblibu na našem trhu a to především díky jednoduché instalaci i údržbě a vysoké energetické účinnosti. Většina dnes dostupných tepelných čerpadel má kompaktní rozměry a snadno nahradí stávající zdroj tepla. Tepelná čerpadla nejsou vhodná pouze pro novostavby, ale také pro rekonstrukce stávajících objektů. Jako hlavní zdroj energie využívají venkovní vzduch.

Mezi hlavní přednosti tepelných čerpadel Mitsubishi Zubadan patří 100% topný výkon i při venkovní teplotě -15 °C, kdy stále ohřívá vodu na 55 °C a 75% topného výkonu při teplotách -25 °C. Při takových arktických teplotách konkurence už dávno zamrzá a musí se využívat sekundárních zdrojů vytápění. Samozřejmostí je nízká hladina hluku a jedinečná technologie odmrazování.

Díky tomu patří tepelná čerpadla Mitsubishi Zubadan k tomu nejlepšímu co na našem trhu můžete zakoupit a navíc od japonského výrobce dostanete 5 letou záruku a většina českých prodejců zajišťuje i kvalitní pozáruční servis.