Vyplatí se tepelné čerpadlo?

Určitě jste už přemýšleli, jestli se tepelné čerpadlo vyplatí jako hlavní zdroj vytápění pro rodinný dům. Zároveň byste určitě také chtěli snížit zatížení na životní prostředí a to hlavní, snížit výdaje na vytápění domu.

S novou generací tepelného čerpadla Mitsubishi Zubadan zajistíte své domácnosti výraznou úsporu energií, snížíte zatížení na životní prostředí a zároveň nebudete potřebovat žádný sekundární způsob vytápění. To vše díky revoluční změně ve výrobě tepelných čerpadel.

Tepelná čerpadla Mitsubishi Zubadan jsou totiž schopny poskytovat 100% tepelný výkon i při teplotách kolem -15 °C a vytápět rodinný dům dostatečně i při teplotách atakujících -25 °C. Žádné jiné tepelné čerpadlo neposkytuje podobný výkon. K dalším výhodám patří bezobslužný celoroční provoz, energetická třída A++ nebo patentovaná technologie odmrazování.

Instalaci, servis a ostatní služby spojené s provozem tepelného čerpadla Mitsubishi Zubadan zajišťuje v Plzni firma CTC Plzeň s.r.o. Všechny informace naleznete na webu této společnosti.