Betonový plot – pevné řešení oplocení

Když se přiblížím k domu na rohu ulice, kolem kterého denně chodím do práce, vždy se na něj ráda dívám. Líbí se mi, jak je vkusně barevně sladěný, na oknech rozkvetlé muškáty, chybí tu jen plot. Všechno má svůj čas a i plot určitě brzy bude. A vskutku, druhý den vidím kolem domu pobíhat dělníky, kteří si očividně zaměřují plot. Zanedlouho je tu vidím opět, tentokrát jsou však již vybaveni příslušným nářadím a něco kopou, domnívám se, že základy pro plotové sloupky.

Nedalo mi to, a tak jsem se majitelů zeptala, co že budou kolem domu budovat za plot. Majitel je skutečný sympaťák, ochotně líčí, že si s manželkou vybrali kolem domu betonový plot, který viděli nedávno u svých známých. Básní, jak je betonový plot odolný, pevný a užitečný, prostě po všech stránkách praktický. Sama jsem zvědavá, jak bude betonový plot vypadat, trochu se toho bojím, vím, jak vypadá beton, a nejsem si jistá, že bude betonový plot dostatečně estetický, aby nepokazil celkový dojem z domu. Majitel si je však svým rozhodnutím jistý a mě nezbývá než čekat.

Práce rychle postupují, do vyměřených a vykopaných děr už jsou zasazeny a zabetonovány sloupky, zbývají ještě plotová pole a já se těším, až půjdu zase okolo, že uvidím, jak betonový plot postupně roste. Stále je vidět u domu firemní automobil, na kterém je adresa Betonový-plot.net, musím říct, že betonový plot předčil všechna moje očekávání. Majitel si vybral podle jeho vlastních slov betonový plot s designem štípaného kamene v pískové barvě, je zakončen rovnou deskou, nad kterou se budou ještě instalovat dřevěné latě.

Betonový plot vypadá skutečně nádherně, působí robustně a pevně, nikoli však přehnaně, dřevěné latě betonový plot krásně oživují a dodávají mu šmrnc. Až budu někdy řešit plot i kolem našeho domu, rozhodnu se určitě také pro betonový plot od Betonový-plot.net.