Deratizace

Potřebujete využít služeb deratizace, dezinsekce nebo dezinfekce? Jste-li v situaci, kdy tyto služby potřebujete akutně, či jako prevenci požadovanou ze zákona (např. HACCP), pak máme pro vás zajímavý tip a informace.

Deratizace, dezinsekce, dezinfekce – Libor Čihák DDD servis

Společnost Libor Čihák DDD servis se sídlem v Nejdku je specialista na hubení škodlivých hlodavců, hmyzu a patogenních mikroorganismů v působnosti celých Čech.

Díky mnoholetým zkušenostem ve svém oboru vám tato společnost přináší nabídku kvalitního provedení deratizace, dezinsekce či dezinfekce.

Libor Čihák DDD servis realizuje svou odbornou činnost jak pro domácnosti, státní sféru, firmy, zdravotnická zařízení tak pro bytová družstva, realitní kanceláře a jiné správy objektů.

Chtě-li byste objasnit pojmy deratizace, dezinsekce a dezinfekce?

Deratizace je praxí osvědčený způsob, jak se účinně zbavit různých škodlivých hlodavců, jako jsou myši, krysy, potkani či jiní hlodavci.

Dezinsekce je obor, jenž se zabývá metodami, hubení škodlivého hmyzu. Zato dezinfekce můžeme chápat jako soubor opatření, jež by měly zbavit vnější prostředí choroboplodných zárodků.

Libor Čihák DDD servis je zkušený tým pracovníků, kteří za sebou zanechávají pouze čisté prostory bez nežádoucích parazitů. Garantuje vám maximální odbornost, pracovní procesy i diskrétnost. Je také připraven poskytnout vám pravidelný či opakovaný odborný servis.