Lavare koupelnové designové studio

Hodláte stavět nový dům nebo rekonstruovat váš stávající? Bydlíte v bytě a chtěli byste si zrekonstruovat koupelnu či pouze její část?

Tento článek vám jistě přinese spoustu zajímavých informací týkajících se koupelnových baterií, zástěn, sprchových koutů značky Heiler a odtokových žlabů. Ať už rekonstruujete nebo stavíte nový dům a právě se soustředíte na obnovu či zřízení vaší koupelny, čtěte dále. Dozvíte se zajímavou nabídku společnosti Lavare, s. r. o., která svou činnost soustředí na nabídku koupelnového sortimentu značek UNIDRAIN®, VOLA®, HEILER®, PRESSALIT®.

Koupelnové baterie, zástěny, sprchové kouty Heiler, odtokové žlaby – Lavare, s. r. o.
Lavare, s. r. o. se v současnosti zaobírá činností, kterou je autorizovaný dovoz koupelnového sortimentu zmiňovaných značek. Hledáte-li netradiční a moderní řešení vaší koupelny a všech jejich detailů, Lavare, s. r. o. bude tím pravým partnerem pro vás.

Díky velmi širokému sortimentu je Lavare, s. r. o. schopný nabídnout a dodat vám komplexní exkluzivní řešení celého sprchového koutu na míru. Dokáže uspokojit i toho nejnáročnějšího zákazníka díky rozmanitosti a promyšlenosti každého detailu sprchového koutu.

Chcete-li se dovědět více informací o nabídce koupelnových baterií, zástěn, sprchových koutů Heiler či odtokových žlabů, můžete využít těchto kontaktních údajů:
Tel.: +420 543 211 956
Email: info@lavare.cz
 www.lavare.cz