Miss Gabriela Kratochvílová a zlaté snubní prsteny BISAKU

Je odvěkou pravdou, že mezi šperky a ženskou krásou existuje až magická přitažlivost. A nutno přiznat, že k velkému potěšení všech, kteří se dostanou do jejich blízkosti. Tím spíš, pokud se tohle rendez-vous odehrává v okouzlujících kulisách pětihvězdičkového zámeckého hotelu Chateau Mcely. Značka Bisaku jako jeden z hlavních partnerů akce využívá tuhle exkluzivní příležitost, aby potěšila oko čtenářů časopisu Marriage Guide.

Miss Gabriela Kratochvílová, která se navždy zapsala do povědomí veřejnosti jako „ta s krátkými vlasy“, se možná vymyká z romantických představ o princezně nevěstě, ale o to víc její půvab nechá vyznít jemné linie šatů i elegantní zlaté snubní prsteny Bisaku. Dá se tušit, že její přirozenost, kterou zaujala během nedávné volby, dodá inspiraci i sebevědomí také mnohým ženám, které stejně jako ona dávají přednost kratšímu střihu vlasů.

Originalita na celý život

Díky originálním kolekcím zásnubních a snubních prstenů Bisaku se každý velký okamžik v životě obou partnerů může stát oslnivým a nezapomenutelným. Jak listujete kolekcemi, objevujete mnoho inspirace pro tyto krásné příležitosti. Těžko byste hledali lepší způsob, jak potěšit vaše nejbližší unikátním řemeslným dílkem trvalé hodnoty.

Každý svatební prsten je symbolem věčné lásky a pevnosti vztahu, proto je přirozené, že velká část zákazníků vybírá v první řadě zavedenou značku a až poté konkrétní design z její kolekce. Zkušení zlatníci, faséři a rytci v klenotnictví Bisaku se mohou pochlubit bohatými zkušenostmi z oboru. Ke každé nové zakázce přistupují s odpovědností a s odhodláním naplnit očekávání i té nejnáročnější klientely. Kromě jejich poctivé práce a kvalitních materiálů je dostatečnou zárukou také více než dvacetiletá historie značky. Koneckonců velkým zážitkem je již samotný nákup v nedávno otevřené reprezentativní prodejně ve Štupartské ulici v centru Prahy nebo na Orlí ulici v Brně.

Přesvědčte se, že kvalitní snubní prsteny Praha i Brno umí nabídnout všem.