Rozhodněte se pro pohodlný krb na tuhá paliva

V létě je těžké myslet na to, jak budete v zimě realizovat vytápění, když zrovna máte plnou hlavu klimatizace a toho, jak se co nejúčinněji zchladit. Pokud však rekonstruujete nebo se chystáte stavět dům, je potřeba téma vytápění vyřešit co nejdříve. Topení tuhými palivy je pro mnohé lidi schůdným řešením, jak mít doma v zimě teplo a nepřijít přitom, jak se říká, na buben. Na tuhá paliva existují kotle, kamna a také krby, stačí si tedy vybrat topidlo, které se vám nejvíce zamlouvá, a budete mít doma celou zimu krásně teplo. Jak ale vybrat správný krb nebo krbová kamna? Kdy použít kotel na tuhá paliva? Čtěte dál, rádi vám poradíme.

Základní rozdíl mezi kotlem a krby a kamny na tuhá paliva je ten, že kotel nemá prosklená dvířka a zpravidla nebývá zrovna designově řešený, je tedy vhodný pro použití všude tam, kde chcete topidlo umístit do sklepa. Pokud však byste rádi oheň také viděli a chcete topit třeba v obývacím pokoji, vyberte si raději z nabídky krbů a krbových kamen. Otázka, zda si vybrat krbová kamna nebo krb, je spíš otázkou prostoru a designu. Krbová kamna si vyberou ti, kteří mají pro topidlo omezený prostor, kamna jsou většinou prostorově mnohem méně náročná, přitom výkon mají dostatečný pro vytopení celého objektu. Levné-krby.eu vám nabídnou designová řešení krbových kamen v moderním stylu, retro i rustikálním, stačí si vybrat.

Máte-li slabost spíš pro krby a v interiéru dostatek místa, můžete si dovolit pořídit si krbovou vložku a k ní vhodnou obestavbu. Také u krbů je důležitý design, vyberte si stylový antický krb, rustikální neomítnutý nebo ultra moderní 3D krb, záleží pouze na vás. Levné-krby.eu nabízí širokou nabídku, kde naleznete krbové vložky špičkových vlastností a vysokého výkonu i účinnosti, naleznete zde také stylové krbové obestavby, které váš krb vkusně a prakticky doplní. Neváhejte a navštivte i vy Levné-krby.eu a vyberte si krb nebo krbová kamna.