SFB s.r.o. – pestrý sortiment pro novostavby a rekonstrukce domů

Provádíte rekonstrukci stavby a hledáte kvalitního dodavatele kanalizačních a odvodňovacích systémů? Neváhejte kontaktovat obchodní a stavební firmu SFB,  mezi jejíž zákazníky patří jak soukromé osoby, tak i majitelé stavebnin, stavební a montážní firmy. Své aktivity firma rozšířila také o komínové systémy EKO, a Icopal , získala statut komínového centra pro Prahu a celý Středočeský kraj. Pro výstavbu či rekonstrukci rodinného domu je tým firmy SFB ideálním a   spolehlivým partnerem! 

Dlažba a obklady

Pokud stavíte nebo opravujete dům a sháníte vhodný typ dlažby, zkušený personál firmy SFB vám ochotně poradí. Nabídka zahrnuje řadu poštorenských kameninových dlažeb a tvarových prvků s oblíbeným rustikálním charakterem, dosaženým režným neglazovaným povrchem a zrnitou strukturou. Dlažby a obklady přírodního vzhledu se skvěle uplatní v interiérech i venkovních prostorách.   

Dodávka kanalizačních systémů     

Součástí sortimentu stavebních produktů je také kanalizační potrubí nové generace, které se vyrábí z odolných a osvědčených materiálů. Velmi žádaným produktem je například plastové potrubí (KG – systém) vyrobené z měkčeného polyvinylchloridu. Dokonale hladká vnitřní stěna disponuje pružným jádrem, které perfektně odolává vysokým zemním tlakům. Díky speciálním vlastnostem je tento systém určen pro svodná potrubí pod budovami, kanalizační přípojky a stokové sítě s výškou krytí až čtyři metry. Firma SFB vám dodá i kvalitní poklopy, ať už ocelové, litinové, kompozitní v kruhovém nebo čtvercovém provedení. Za výhodné ceny si můžete objednat také různé typy mříží.

Komínové centrum

SFB s.r.o. vám nabízí moderní a bezpečné komíny Icopal, které se hodí pro všechny typy staveb (rodinné či bytové domy, chaty, průmyslové objekty). Jedná se o komínové systémy norské technologie a k jejich přednostem patří vysoká tepelně izolační odolnost. Komíny Icopal se vyrábějí z vulkanického kameniva, které je vynikajícím izolantem a zároveň spolehlivě garantuje protipožární bezpečnost komína.  

Stavby na klíč

Rozhodli jste se stavět a chcete kompletní servis RD na klíč? Neváhejte nás kontaktovat. Zařídíme kompletní servis – od vypracování přehledného rozpočtu, přes stavební povolení až po samotnou realizaci stavby. Provádíme kompletní stavební práce od základů až po střechu. Nasbírali jsme  bohaté zkušenosti ve stavebnictví, které přenášíme do naší práce. V našem oboru se řídíme kvalitou a precizností ,  která je v dokonalém souladu s vysokou profesionalitou našich zaměstnanců.  Rádi Vám představíme naše realizované projekty na www.sfb-praha.cz/stavby