Stylové betonové ploty s dlouhou životností

Hledáte-li spolehlivý plot, který vám bude sloužit dlouhá léta, vsaďte na betonový plot. Betonové ploty od Betonovéploty.net jsou velice praktické a také designově povedené. Betonovéploty.net nabízí celou řadu různých designových provedení betonových plotů, naleznete zde betonové ploty s dekorem štípaného nebo skládaného kamene, oblíbené jsou také vzory cihliček.

Betonové ploty se vyrábí hned v několika barevných provedeních, můžete si tak vybrat, zda se k vašemu domu hodí více pískově žlutý, terakotově červený nebo třeba indigově modrý betonový plot. Potom už zbývá vybrat jen tvar plotu, každý si totiž může betonový plot nechat sestavit na míru podle požadované výšky nebo tvaru zakončení. Betonové ploty se skládají z plotových desek, které se zasouvají mezi plotové sloupky na sebe, takže si můžete zvolit výšku plotu. Jako vrchní plotové desky se používají většinou rovné nebo zaoblené desky, na Betonovéploty.net jsou vám k dispozici také desky s ozdobnou mřížkou nebo se používají desky zakončené dřevěnými latěmi ve zvolené barvě.

Nelíbí se vám současné betonové ploty, protože mají dekor pouze z jedné strany? Chcete mít betonový plot dekorovaný z obou stran? Navštivte Betonovéploty.net a vyberte si oboustranné betonové ploty. Betonovéploty.net letos na trh uvádí nové betonové ploty s oboustranným dekorem, můžete si tak užívat okrasný betonový plot z obou stran. Už nebudete muset přemýšlet, zda si nechat betonový plot instalovat dekorovanou stranou do zahrady a tou hladkou ven nebo opačně, nyní jsou betonové ploty krásné z obou stran, váš dům tak bude vypadat skvěle zvenku a na zahradě si budete taktéž moci užívat pohledu na designový betonový plot. Neváhejte a rozhodněte se pro kvalitní betonový plot od profesionálů, kontaktujte Betonovéploty.net a nechte si namontovat i vy okrasný oboustranný betonový plot.