Andy Auta: Na co si dát pozor při nákupu ojetého vozidla

Andy Auta radí: Na co si dávat pozor při koupi vozidla?

Každý kdo zvažuje nákup ojetého vozidla by měl být v České republice velmi obezřetný. V současné době se na trhu vyskytuje mnoho vozidel s nejasným původem a stočenými kilometry. Úkolem Andy Auta je nabídnout svým zákazníkům kvalitní prověřená vozidla s garancemi a zárukou, které vám v České republice málokterý autobazar poskytne.

Stočený automobil v Andy Auta

Stáčení tachometrů je klasický nešvar českých autobazarů. V České republice se bohužel nejedná o trestný čin a snížení stavu tachometrů je jednoduché.

V Andy Auta se snažíme proti stáčení tachometrů bojovat a u vozidel námi vlastněných poskytujeme garance jejich původu a záruky. Zajímá vás jak rozeznat stočený automobil.

Přečtěte si rady technika z Andy Auto.

Havarovaná vozidla Andy Auta

Spousta nesolidních autobazarů nabízejí opravovaná havarovaná vozidla. Žádný opravovaný havarovaný vůz nebude tak bezpečný jako nehavarovaný. S havarovanými vozidly jsou spojována velká bezpečností rizika. Neriskujte! Jde o vás a vaše nejbližší.

Andy auta radí: jak poznáte havarované vozidlo

Odcizení vozidla Andy Auta

Většina autobazarů nehledí na původ vozidla. Mnoho vozidel má z dovozu pozměněny hlavní identifikátory a nebo nesprávné údaje v dokladech. Nákup odcizeného vozidla je černou můrou, každého řidiče. Jak se nestát obětí neseriozních obchodníků? Přečtěte si článek jak se Andy Auta staví k odcizeným vozidlům.

Zkušební jízda Andy Auta

Zkušební jízda je jeden z nejdůležitějších ukazatelů kondice vozidla daného vozu. Vozidla dovozená vozidla společností Andy Auto jsou vždy v perfektním stavu.

Přečtěte si více o zkušebních jízdách, které doporučuje Andy Auta.

Navštivte Andy Auta a přesvědčte se sami

Nákupem vozidla v autobazaru Andy Auta získáte kvalitní prověřený vůz s garancemi. U našich nabízených vozidel zveřejňujeme jako jeden z mála autobazarů VIN. Neváhejte a přijďte nás navštívit a přesvědčit se.