Angličtina Praha od jazykové školy Rodet

V mnoha profesích se angličtina nepovažuje ani za cizí jazyk. Umět alespoň trochu anglicky je nutnost. Naučíte-li se správně základy jazyka, další výuka půjde mnohem snáze. Stejně jako dům musí stát na kvalitních základech, tak i Vaše jazykové dovednosti musí být vystavěny na kvalitních znalostech. Jazyková škola Rodet Praha Vás naučí anglicky správně. Angličtina není složitý jazyk, jakmile zvládnete základy, zjistíte, že se domluvíte o jednodušších věcech naprosto přirozeně. V naší jazykové škole Rodet dbáme na praktické dovednosti v používání jazyka na denní bázi.

Víkendové kurzy angličtiny v Praze

Víme, jak náročné bývá pracovat a zároveň se zdokonalovat v angličtině či jiném jazyku. Proto jsme naše osnovy přizpůsobili jazykové výuce o víkendech. Angličtina Praha od jazykové školy Rodet reflektuje potřeby našich klientů. V naší nabídce naleznete kurzy pro začátečníky, falešné začátečníky, mírně pokročilé i pokročilé. Můžete si vybrat mezi kurzy angličtiny v Praze pro veřejnost, firemní kurzy angličtiny nebo kurzy pro přípravu na přijímací zkoušky na VŠ.

Dobrá angličtina = lepší kariérní možnosti

Nezapomínejte, že s dobrou angličtinou se Vám rozšíří i kariérní možnosti. Investice do angličtiny od jazykové školy Rodet Praha se Vám určitě vrátí!

Neváhejte nás kontaktovat na tel. čísle 222 729 149 nebo 603 869 113. Více informací o nabízených kurzech v Praze naleznete na webu rodet.cz