Autofolie

Celopolepy aut

Ochranné čiré folie na auto, které používáme, jsou vyrobené špičkovou technologií a montáž autofolie je možná na všechny druhy vozidel.

Odletující kamínky, škrábance od myčky, neopatrné parkování, kroupy, chemikálie, asfalt, oleje, v zimě sůl a štěrk apod. jsou pohromou pro lak auta. Nejvíce trpí přední část vozu, ochránit je umí speciální průhledná fólie na auto. Za cenu 15.000 Kč vč. DPH, získáte ochranu pro celou přední část vozu (nárazník, kapota, přední blatníky a zrcátka). Tyto díly karoserie jsou nejvíce ohrožené části a jejich výměna či lakování nejsou lacinou záležitostí.

V případě, že máte nové vozidlo, na které jste si nechal aplikovat ochrannou čirou folii, a budete vozidlo po čase prodávat, folie Vám odstraníme a při následném prodeji se vám investice do ochranné folie několikanásobně vrátí. Nepoškozené vozidlo je vždy lépe prodejné!

Ochranné folie na auto ocení i majitelé terénních vozidel Jeep a SUV, kteří se občas vydají mimo asfaltovou silnici. Ochranná folie na auto zabrání od škrábanců a potlučení vozu v terénu.

Ochranná folie na auto je dokonale čirá, takže ji na autě poznáte jen na přechodových hranách v místě ukončení. Ochranná folie na auto má extrémně vysokou pevnost a je vysoce odolná proti protržení.

Ochranná folie na auto se dá použít i pro potažení celého vozidla a to Vám zajistí maximální ochranu celé karoserie. Zapomeňte na škrábance a lakovnu, teď je tu ochranná fólie na auto! Doba montáže je cca. 24 hodin a po domluvě Vás můžeme odvézt domu a přivézt zpět pro vozidlo.

Autor

superspeed

Nový webový portál Vám nabízí široké množství různých doplňků a veškerého zboží pro Vaše auto nebo motocykl, jako například bezpečností folie na okna, kdy Vám je nejlepší sleva garantována firmou Autofolie Praha s.r.o.