Designové účelné oboustranné ploty

Každý má na plot jiné požadavky, pro někoho je na prvním místě design, pro druhého je důležitější, aby mu plot přinesl dostatek soukromí. Velmi univerzálním řešením jsou betonové ploty, které se vyznačují estetickým zpracováním i praktickými vlastnostmi. Betonovéploty.net nabízí betonové ploty s dekorativním řešením, můžete si vybrat, zda zvolíte levnější variantu zdobenou z jedné strany nebo se rozhodnete pro oboustranné betonové ploty.

Oboustranné betonové ploty se pochlubí designovým zpracováním z obou stran, nemusíte tak přemýšlet, zda použít dekorovanou stranu plotu zvenku nebo naopak zevnitř, nyní se můžete na ozdobný betonový plot dívat z ulice i ze zahrady. Betonovéploty.net mají k dispozici širokou paletu vzorů betonových plotů, prodávají je také v různých atraktivních barvách, stačí si vybrat a můžete mít i vy kolem vašeho domu okouzlující betonový plot.

Celkový dojem z plotu lze samozřejmě pozměnit jeho tvarem, můžete si vybrat nízký plot, středně vysoký nebo i vyšší, zakončení plotu může být rovné, zaoblené nebo také s ozdobnou mřížkou. Velmi moderní a oblíbené jsou v poslední době také betonové ploty zakončené dřevěnými latěmi ve vybrané barvě, betonový plot potom působí mnohem vzdušněji. Důležité jsou také plotové sloupky, které jsou oporou celému plotu, můžete si vybrat sloupky dekorované nebo hladké, záleží pouze na vás.

Co se týká praktických vlastností, jsou betonové ploty naprosto nenáročné na jakoukoli údržbu, snadno se montují, nepotřebují žádné základy a přesto vám vydrží sloužit dlouhou dobu spolehlivě a bez problémů. Betonové ploty jsou maximálně odolné, pevné a zároveň pružné. Je to dáno především kvalitním betonem stálého složení, ze kterého jsou vyrobeny, a přispívá k tomu také důkladné armování. Rozhodněte se i vy pro okrasné oboustranné betonové ploty.