JUDr. Malířová – advokát Brno je tu pro Vás

Nacházíte se právě v situaci, kdy potřebujete využít advokátních služeb? Jste z Brna či jeho blízkého okolí a hledáte profesionální právní pomoc? Pak vás tento článek může zajímat.

Na jakého advokáta se obrátit v Brně?

Advokát JUDr. Yvona Malířová poskytuje prostřednictvím své advokátní kanceláře v Brně právní služby na profesionální úrovni již řadu let, konkrétně více než 20 let.

Tyto právní služby poskytuje advokát JUDr. Yvona Malířová jak fyzickým osobám, tak stejně jak i právnickým osobám, podnikatelům i státním orgánům a to především v oblastech, jako je:

·         obchodní právo

·         občanské právo

·         pracovní právo

·         rodinné právo

Advokát Brno, JUDr. Yvona Malířová vám nabídne své služby také v případě, hledáte-li odbornou právní pomoc ve spojitosti s ověřováním podpisů či úschovy peněz. Na www.malirova.cz naleznete detailní informace o nabízených právních službách, členech týmu a mnoho dalšího.

Ať už potřebujete pomocnou ruku při vymáhání pohledávek, sepisování nejrůznějších typů smluv, zastupování v insolvenčním řízení, převodech nemovitostí, prodeje domu, bytu nebo i při zakládání společenství vlastníků bytových jednotek, vypořádání společného jmění manželů či péče o dítě, můžete kontaktovat advokátní kancelář JUDr. Yvona Malířová v Brně prostřednictvím těchto kontaktních údajů:

Tel.: +420 541 240 178

E-mail: advokat@malirova.cz