Originální svítidla – New Dreams

Svítidel na trhu najdeme spousty, ale pokud si přejeme svítidlo originální a nevšední, takové jaké zaujme každého tak zjistíme, že takový výběr už není.

Firma New Dreams nabízí svítidla od francouzského výrobce. Tato moderní světla v sobě spojují jak originalitu tak funkčnost. Tato designová světla neslouží pouze jako osvětlení místnosti. Zároveň nám vytvářejí další dekoraci místnosti kde jsou umístěny. Výběr je široký a mi si představíme alespoň některé z nich.

Dřevěné světlo, které je možné objednat v několika barvách.
Dřevěné světlo, které je možné objednat v několika barvách.

Vybírat můžeme z řady dřevěných či sádrových  světel. Mezi dřevěnými stropními světly najdeme například krásné a  decentní  stropní světlo Moucharabieh. Dodává se v několika odstínech – přírodní buk, šedé, ebenové a hnědé. Efekt osvětlení je velmi příjemný. Světlo se line pod tělesem a rozlévá se po stropě a dále pak pravidelně rozmístěnými otvory přímo v tělese, což vytváří velmi příjemnou a útulnou atmosféru. Rozměr světla je 60 x 60 cm.

 

 

 

 

Krásné elegantní světlo, které se hodí do každé místnosti.
Krásné elegantní světlo, které se hodí do každé místnosti.

Je tu ale i možnost mít toto světlo v provedení tvrzené sádry. Tato sádra je tvrzena uhlíkovými vlákny a je skutečně velmi pevná. Světlo 1885 je vlastně obdoba výše zmíněného dřevěného svítidla Moucharabieh. Výhoda tohoto materiálu je ta, že pokud chce  zákazník dobarvit  svítidlo do barvy malby na stěnách či stropě stačí jej objednat bez konečné úpravy (na základě emailové nebo telefonické domluvy) a poté jej stačí přetřít do požadovaného odstínu. Tím je světelný efekt opět zcela odlišný a velmi originální. Rozměry tohoto světla jsou také 60 x 60 cm.

 

 

 

 

 

Úžasné originální osvětlení vhodné do moderních interierů.
Úžasné originální osvětlení vhodné do moderních interierů.

Jako jedno z nekrásnějších stropních svítidel, které firma New Dreams nabízí je stropní světlo  s označením 1579. Jde o velmi oblíbený model, který se stále těší velké popularitě. Úžasný světelný efekt tohoto velmi dekoračního stropního světla ho posouvá mezi nejprodávanější.  I zde je použita tvrzená sádra s možností objednání bez konečné úpravy. A že jde o opravdu o dominantní světelné těleso o tom vypovídají i jeho rozměry, které jsou 85 x 85 cm, od stropu pak toto světlo zabere 20 cm. Jeho měkké světlo, které se line po stropě dodává interieru na jedinečnosti. Toto svítidlo jistě neuvidíte na každém rohu a jeho majitel na něj může být právem hrdý.Světlo 1579.

 

 

 

 

Firma New Dreams nabízí ještě další modely světel ať již stropních či závěsných. Vše je možné shlédnout a objednat na www.newdreams.cz.

 

Přejeme příjemný nákup