Pozdní dovolená v Chorvatsku? Právě nyní je nejlepší doba!

Máte plné zuby uplakaného a studeného počasí, které je se začátkem školního roku tradičně spojeno? Nestihli jste do nynějška zrealizovat svou letní dovolenou? Tak to byste měli co nejdříve změnit. Například jaderské pobřeží příjemné teploty stále ještě neopustily, a v případě, že zvažujete koupi zájezdu, čerpat můžete opravdu velmi zajímavé slevy. Dovolená v Chorvatsku na last minute není nijak extra cenově nedostupná, pokud jste nezvládli našetřit dostatečný finanční obnos třeba na takové Řecko, Turecko případně jinou neméně populární přímořskou destinací, je Jaderské pobřeží ideální volbou.

Jestliže se chystáte do Chorvatska poprvé, těšte se na jedinečné zážitky, okouzlující panoramata, kulinářské speciality i otevřenost místních obyvatel. Informace o Chorvatsku můžete načerpat na českých a zahraničních internetových stránkách nebo se stačí zeptat známých. Jistě si budou letní dovolenou v této turisticky oblíbené dovolenkové destinaci pochvalovat. Kromě lenošení a koupání se zde můžete věnovat taktéž podmořskému potápění, pro které má chorvatské pobřeží ideální podmínky. Vydat se můžete též na vysokohorskou túru a prohlédnout si pobřeží z nejvyšší hory vrcholu Biokovo, ke kterému vás dovede nově vybudovaná pozemní komunikace.

Jak řešit ubytování v Chorvatsku? Pokud si kupujete zájezd prostřednictvím cestovní kanceláře, s ubytováním si hlavu nelámejte. Připravit byste se však měli na to, že si za takovou dovolenou připlatíte. Chcete-li ušetřit zajímavý finanční obnos, zajistěte si ubytování vlastními silami. Prohlédnout fotografie, destinaci i provést rezervaci můžete díky celé škály stránek, které se této problematice věnují. Takové ubytování v apartmánech Baška Voda vás může vyjít na velmi zajímavý peníz. Ubytovat se však také můžete přímo v cílové destinaci bez předčasné rezervace. Místní obyvatelé nabízejí volné postele ve svých apartmánech nebo rodinných vilách. Doufáme, že si z Jadranu odvezete celou spoustu nezapomenutelných zážitků.