Vysoká škola Brno má Rektora roku 2013. Přečtěte si rozhovor s MUDr. Janem Mojžíšem

Inspirující časopis First Class si vybral naši školu jako vlajkovou loď moderního českého školství.

Inspirující časopis First Class si vybral naši vysokou školu managementu a psychologie jako vlajkovou loď moderního českého školství a přinesl svým čtenářům rozhovor s rektorem NEWTON College a zároveň Rektorem roku 2013 v kategorii soukromých vysokých škol MUDr. Janem Mojžíšem.

FC přibližuje myšlení a životy úspěšných lidí, čímž inspiruje mnoho začínajících podnikatelů, manažerů a ukazuje jim cesty, jak je možno dosáhnout svých cílů. Vysvětluje, které produkty a služby představují rozumnou hodnotu za vynaložené peníze a které ne. A v neposlední řadě nepodporuje žádné obchodní sdělení a PR články. Veškeré recenze vyjadřují nezávislý názor redakce, což je v dnešním mediálním světě takřka vymizelá vlastnost.

Jak se pozná kvalitní vysoká škola

Rektor roku 2013 v rozhovoru odpovídá na otázky, jak se dívá na současný vzdělávací systém a co dále by poradil k rozvoji kariéry. Hovořil také o tom, jak ve studentech nepotlačovat kreativitu, ale naopak ji probouzet a podporovat, o vlivech působících na člověka, které mu mohou pomoci stát se úspěšným podnikatelem. Vyjádřil svůj názor, proč studium na vysoké škole vyváží čas, který mu studenti věnují, a proč vůbec stojí vysokoškolské studium za vynaložené úsilí.

Rektor připojil i své tipy, podle jakých ukazatelů se dá poznat kvalitní soukromá vysoká škola a prozradil, kde sám hledá inspiraci pro svůj vlastní, specifický přístup vedení NEWTON College.

Celý rozhovor s rektorem NEWTON College.