Zakrytí bazénu, plachty na bazén, zastřešení bazénů – Termobazény, s. r. o.

Jste majitelem malého rodinného bazénu, velkého bazénu pro více lidí či venkovní vany určenou pro relaxaci? Možná pro vás máme zajímavé informace, které se týkají zakrytí bazénu, zastřešení bazénů a plachet na bazén.

Termobazény, s. r. o. – zastřešení bazénů, zakrytí bazénů, plachty na bazén
Společnost Termobazény, s. r. o. se na trhu ve svém oboru pohybuje již od roku 2005. Jejich obchodní náplní je bezpečnost zakrytí bazénů a to hned několika způsoby – zakrytím bazénu, zastřešením bazénu. Prioritou jejich výroby jsou celoroční bazénové plachty, jež jsou zároveň pilířem vzniku jejich firmy.

Jejich sortiment byl také rozšířen o nejrůznější bazénové příslušenství jako jsou bazénové lemy a dlažby, terasová prkna a sortiment k údržbě bazénů.

V tomto článku bychom se rádi zaměřili na zakrytí bazénu. Možností je hned několik. V nabídce jsou celoroční bazénové plachty bezpečnostní, jež jsou ideálním řešením celoročního zakrytí bazénu. S těmito plachtami nemusíte již řešit problém s vniknutím nečistot do bazénu. Tyto plachty mají také výbornou funkci tepelné izolace.
Další možností zakrytí bazénu je jsou automatické zakrývací plachty Walu Lock, lamelové bazénové plachty Walu Roll, terasové bazénové zakrytí Walu Deck, zimní zakrytí Walu Winter i letní bublinkové plachty.

Ať už se poohlížíte po plachtě na bazén či jiných možnost zastřešení vašeho bazénu, společnost Termobazény, s. r. o. vám jistě nabídne přesně takové řešení, které bude nejen vyhovovat vašim představám, ale které bude zároveň vhodným řešením pro váš bazén.

Pro více informací můžete využít těchto kontaktních údajů:
Mobil: +420 728 598 229, +420 774 965 370
Email: info@termobazeny.cz