Snubní prsteny Bisaku ve vaší režii

Pokud si nevyberete z naší nabídky snubních a zásnubních prstenů, jsme schopni nabídnout vám ještěněco navíc.<
Počítačový návrh svatebního prstenu

Díky nejnovější 3D technologii, vyhovíme vašim představám i nejnáročnějším přáním. Po konzultaci vám navrhneme zlaté snubní prsteny, přesně podle vaší představy, daleko za hranicemi klasického designu snubních prstenů. Doslova „zhmotníme vaše přání“.

Výsledkem je trojrozměrný model prstenu, prezentovaný několika fotografiemi, který po vašem odsouhlasení vyrobíme na zakázku.

Tato specifická individuální zakázková výroba je zaměřena na velmi náročné zákazníky, kteří chtějí vyrobit jedinečný a originální zlatý šperk přesně podle vlastních představ. Nezapomínejte, že snubní prsteny bílé zlato nevyžadují, jejich zlaté provedení je však standardem.

Servis  – zlaté snubní prsteny

Uvědomujeme si, že své svatební prsteny milujete tak moc, že je na vašich rukách nosíte každý den. Tyto šperky se stávají vaší součástí a je pochopitelné, že si je přejete udržet stále krásné a třpytivé. Přeci jen jde o důležitý šperk, který bude zdobit vaši ruku, jako symbol pevného manželského svazku. S údržbou svatebních prstenů vám rádi pomůžeme. Našim zákazníkům poskytujeme kompletní zlatnický servis svatebních prstenů po celou jejich životnost. Pro konzultaci navštivte jednu z našich prodejen BISAKU klenotnictví, kde vám rádi odborně poradíme.

Výroba snubního prstenu

Klenotnický servis BISAKU je zde pro vás. Uděláme vše potřebné, abychom udrželi vaše šperky stále dokonalé a krásné.