Velkoobchod second hand – výhodný nákup aktuální módy

Také u nás má nakupování v second handech své věrné příznivce a noví zákazníci přibývají. Výhodou nákupů z tak zvané druhé ruky je nejen zlomková cena za kvalitní a neponičené oblečení, ale i možnost výběru skutečně originálních a trendy kousků. Na zboží v nejlepší kvalitě se zaměřuje velkoobchod second hand s webovými stránkami stanacz.com. Česká velkoobchodní firma se na trhu s použitými oděvy úspěšně pohybuje už od roku 1991 a specializuje se na dovoz a vývoz oděvů zejména z Anglie nebo Irska. Jedná se převážně o značkové věci, o které má zákazník skutečně zájem.         

V second handu se může obléknout celá rodina   

Díky dlouhodobým a skvělým zahraničním kontaktům dokáže second hand velkoobchod uspokojit široké spektrum malo i velkoodběratelů použitého oblečení. Doménou firmy je značkový dětský a dámský second hand. A jak vše funguje? Zákazníci mají možnost si zboží před odběrem v klidu prohlédnout, kousek po kousku. Mají tak jistotu, že na ně později nečeká žádné nepříjemné překvapení. Centrální sklad s použitými oděvy najdete v Ostravě, v areálu hotelu Jan Maria. Pokud budete mít zájem, obratem vám bude zaslán kompletní seznam, včetně aktuálního ceníku second hand zboží.

Připravte se včas na zimní sezónu        

Zima přijde co nevidět, a proto je nyní v hledáčku české velkoobchodní firmy s použitými oděvy především zimní móda. Velkosklad second hand bude zásoben například dětskými bundami a overaly i dalšími druhy oblečení. Veškeré zboží je už v zahraničí tříděno do mnoha druhů a baleno v plastikových pytlích (zhruba po 25 kg). Objednané zboží je vám neprodleně zasíláno na dobírku prostřednictvím přepravní služby PPL. Dopravné je v rámci celé ČR zdarma! Malo i velkoodběratelé značkového second handu jistě uvítají příznivé ceny – a v případě většího odběru jsou po domluvě možné i výrazné slevy. Pokud ještě s odběrem zboží váháte, jste zváni na nezávaznou prohlídku hlavního velkoskladu.