Zajistěte si spolehlivé hlídání dětí

Zajišťujeme pravidelné i nárazové profesionální hlídání dětí (Brno a okolí). Nejčastěji se pečovatelka stará o dítě u vás doma; pokud vám to z jakéhokoli důvodu nevyhovuje, je vám plně k dispozici naše soukromá školka v Brně nebo soukromé jesle v Brně rodinného typu.

Péče o dítě ve vašem domě má tu výhodu, že se dítě nachází ve vlastním prostředí, kde má své hračky, vše dobře zná a má pocit jistoty. Naše služby jsou maximálně flexibilní a naše pečovatelky přizpůsobivé a vždy plně ochotné respektovat přání a potřeby každé rodiny. Samozřejmostí je vyzvedávání dětí z jeslí, školek nebo škol a jejich doprovod do zájmových kroužků, stejně jako procházky s kočárkem s těmi nejmenšími.

Hlídání dětí zajišťují naše pracovnice, které pečlivě vybíráme podle přísných kritérií – důraz klademe především na jejich odbornou praxi a zkušenosti. Pečovatelky pravidelně prověřujeme a školíme. I proto můžete mít jistotu, že vaše dítě bude v těch nejlepších rukou. V případě jakýchkoli nesrovnalostí v průběhu péče o dítě se na nás můžete kdykoliv obrátit.

Výhody hlídání dětí v Brně

Naše služby poskytujeme pro děti bez věkového omezení, zajišťujeme i hlídání dětí nemocných nebo handicapovaných. Přidanou hodnotou našeho způsobu péče o děti je skutečnost, že dítě není pouze hlídáno, ale je o něj skutečně odborně pečováno. Pečovatelka, která dítě hlídá, vytváří individuální program tak, aby především podporovala jeho osobnostní rozvoj, a přizpůsobuje se jeho aktuálním potřebám.

V případě zájmu ze strany rodičů není problém se domluvit i na doučování dětí v Brně a jeho okolí.
Výhody našeho hlídání dětí v Brně

  • individuální přístup ke všem klientům, respektování požadavků a potřeb rodiny;
  • pro stálé klienty zajišťujeme hlídání dítěte prováděné stále stejnou pečovatelkou;
  • pečovatelku za vás pečlivě prověříme a zprostředkujeme přímé reference
  • můžete nám kdykoli zavolat, fungujeme nepřetržitě;
  • hlídání dětí v rodinách mluvících cizím jazykem;
  • garantujeme pojištění odpovědnosti za případnou škodu;
  • jsme schopni pro Vás zajistit hlídání dítěte do několika hodin od objednání;
  • máme dlouholetou praxi v oboru hlídání a péče o děti.