Zásnubní prsteny se zirkonem či briliantem

Bisaku zásnubní prsteny vás nadchnou svojí nenucenou elegancí, neotřelostí, odvahou experimentovat  a z některých kousků naopak doslova sálá naše láska ke „klasice“.

Hledáte dokonalý prsten s briliantem pro svoji vyvolenou? Neváhejte a prohlédněte si horké novinky i „stálice“ v kolekci zásnubních prstýnků Comsa. Naši designéři do jednotlivých modelů vdechli svoji invenci a snažili se ztělesnit to, jak by podle nich měl „ideální“ zásnubní prsten vypadat, ovšem v mnoha podobách, protože každá žena je jiná a ke každé jedinečné osobnosti se hodí jiný typ prstenu. Ať už zvolíte briliantový prsten či zásnubní prsteny se zirkonem – věříme, že z úst vaší milované uslyšíte ono legendární „ANO“.

C1

 

Jedním slovem elegance vetknutá do této velmi oblíbené kolekce Comsa . V osobitých zásnubních prstenech se třpytí nápaditě zakomponované zirkony a na přání také brilianty. Není pochyb, že tato půvabná kolekce osloví právě vás.

Zásnubní prsten jako důkazy lásky

Podle tradice by měl být zásnubní den prozářen leskem zlatého prstenu, nejlépe s briliantem. A právě šperk z originální kolekce zásnubních prstenů BISAKU je úžasným darem, jaký může věnovat muž ženě na důkaz ryzího citu a příslib věčné lásky. Každý originál se vyznačuje osobitým designem i úctou k tradičnímu řemeslnému zpracování.

Zlaté snubní prsteny z této i jiných kolekcí vybírejte na internetu a přicházejte vyzkoušet do kamenných prodejen v Praze a Brně. Náš profesionální personál vás zahrne péčí a udělá vše proto, abyste byli spokojeni