Dvere

Dveře jsou kvalitní interiérové dřevěné dveře s výplní, výplň dveří je složen z různého počtu kazet obdélníkového nebo čtvercového tvaru. Kazetové dveře se vyrábí v mnoho provedeních, vzorech a barvách. Kazetové dveře jsou vhodné do rodinných domů, chalup a bytů. Interiérové kazetové dveře vyrábíme z přírodního buku nebo dubu. Díky jedinečné kresbě dřeva a výběru prvojakostního dřeva jsou každé dveře originální. Dřevěné skladby v jednotlivých kazetách jsou různého vzhledu, právě proto se kazetové dveře hodí do luxusního, stylového nebo jen tak staročeského interiéru. Kazetové dveře lze kombinovat i se sklem, tím docílíme jedinečné kombinace s dřevem, které rozkrášlý každý interiér. Kazetové dveře se hodí do každého interiéru.


Stolařství Petr Jurečka se věnuje ruční vyrobě kazetových dveří, právě zkušenosti a kvalita výroby se odráží do výsledných produktů. Kazetové dveře vyžadují citlivé ruce stolaře, který musí svou práci dělat velmi poctivě, zabrusit každý detail a při výrobě postupovat jednoznačně přesně. Petr Jurečka uvedl na trh dřevěné dveře Juris, které si ihned získali oblibu u náročných zákazníků.

Petr Jurečka dveře Juris přímo vyrábí, takže se zákazníkem řeší přímo jeho konkrétní požadavky na výrobu kazetových dveří, v dnešní době se zákazníci nespokojí s pouze přírodním odstínem dřeva, ale požadují moření do různých odstínů, které ladí s jejich interiérem. Samozřejmostí u výroby kazetových dveří je výroba dřevěné obložkové zárubně, které se opět moří na odstín shodný s dveřmi.

 DvereJuris.cz