Ekodrogerie a nové prvky na odvodnění parkoviště

V současnosti nabízíme široký sortiment vodohospodářských výrobků ve více než 90 typových variantách. Vybírat můžete z kategorií ČOV, Septiky, Bezodtoké jímky, Čerpací šachty, Akumulace a zásak vod, Vodoměrné šachty, Lapáky tuků nebo Dešťový program, se kterým souvisí i odvodnění pozemku.

Novinek naleznete na e-shopu hned několik – jedná se např. o zařízení pro využití šedých vod a filtrační systémy pro úpravu vod. Spektrum zboží, které umožňuje šetrně zacházet s vodou, rozšiřují i Zařizovací předměty – separační toalety a bezvodé pisoáry vč. příslušenství.

ASIO e-shop
E-shop Asio

Ochrana před plísněmi a ekodrogerie

Novou položkou jsou také fotokatalytické funkční nátěry s ftalocyaniny pro prevenci nebo ošetření povrchů již napadených plísněmi, řasami atp. v obytných i komerčních prostorách.

Zatím poslední novinkou je rozšiřující se sortiment Ekodrogerie – ekologických pracích a úklidových prostředků, které nejenže neohrožují funkci ČOV, ale díky rychlé rozložitelnosti jsou i maximálně šetrné k životnímu prostředí. Důvodů k jejich koupi je však více – nedráždí pokožku, a proto jsou vhodné i pro děti a citlivé jedince, nemají chemický zápach, neobsahují fosfáty, chlor, soli v plnidlech apod., navíc jejich koncentrovaná podoba vydrží oproti běžným přípravkům déle.