Jak na bezproblémovou ČOV? Ideálním řešením je inovativní technologie ČOV od VTA Česká republika

Bez kvalitní čistírny odpadních vod se neobejdeme v našich domácnostech a kvalitní čističky budují či modernizují také města a obce. Poptáváte-li servis čov, vyplatí se vám kontaktovat odborníky, kteří se touto problematikou dlouhodobě zabývají. Specialistou na moderní a efektivní technologie čov je profesionální tým z VTA Česká republika, pobočka České Budějovice. Služby renomované společnosti využívají provozovatelé městských i průmyslových čistíren odpadních vod. Všem klientům je vyjma komplexních služeb poskytováno také odborné poradenství.

Řešení na míru vašim potřebám
Sháníte servis čov a nevíte, kam se obrátit? Společnost VTA Česká republika zajišťuje realizaci celého procesu čištění a úpravy vody kompletně na klíč. Samozřejmostí je nejen kvalitně provedený servis, ale i dodávka provozních chemikálií. Jde-li o technologie čov VTA Česká republika, vyvinutím přípravku VTA Nanofloc firma doslova nastolila nový trend. Srážecí přípravek příští generace umožňuje dokonale optimalizovat čistírnu odpadních vod v rekordně krátkém čase.

Technologie ČOV VTA Česká republika resp. VTA Nanofloc vyniká vysokou účinností a rychle nastupující reakcí. Po použití přípravku se vlastnosti aktivovaného kalu v čistírně odpadních vod začnou zřetelně zlepšovat. Hlavní výhodou je, že díky této technologii čov lze dosáhnout požadovaného účinku takřka okamžitě – a s minimální dávkou. Nasazení přípravku VTA Nanofloc je tak pro každého provozovatele ekonomicky velmi atraktivní!