Půjčovna dodávek Brno nabízí víc

Půjčovna dodávek Brno nabízí k zapůjčení různé typy dodávek, minibusy a pickupy, které jsou vhodné pro převoz jakýchkoliv materiálů, včetně těch sypkých. Bohatě vám postačí řidičské oprávnění skupiny B, tedy na osobní automobily. Cestovat pak můžete neomezeně po celé Evropské unii. Nemusíte se obávat ani našich cen, ty jsou nejnižší na trhu s podobnými službami, je to již od 250 korun za hodinu. Pokud tyto sazby srovnáte s případnými náklady na klasickou dopravu, zjistíte, že rozdíl je opravdu diametrální. Zvolte si spolupráci s opravdovými profesionály a pronajměte si pracovní automobil do firmy nebo pro nutné práce v domácnosti.

Proč si platit drahé stěhováky?

Je pravdou, že někdy se bez stěhovací společnosti neobejdete. Pokud je váš nábytek těžký a špatně se s ním manipuluje, je to v podstatě nutností. Ale ne vždy. Co když stěhujete jen menší množství nábytku nebo věci z kanceláře, které nejsou tak těžké? Potom postačí vypůjčit si vhodnou dodávku a vše zvládnete sami, za podstatně nižší náklady. Stěhování pro vás bude hračkou s půjčovnou dodávek Brno.

Pro obyvatele Brna jako dělané

Pro ty, kdo bydlí přímo v Brně, jsou naše služby dokonalé. Již spolupracujeme a spolupracovali jsme s mnoha spokojenými firmami a také jednotlivci a soukromými osobami, o tom si konec konců můžete přečíst v referencích na stránkách. Půjčovna dodávek Brno však přivítá samozřejmě také mimobrněnské.

Vozový park a parkování zdarma

Těch výhod, které poskytujeme je ale ještě více. Ve vybaveném vozovém parku si můžete zapůjčit zcela zdarma nejrůznější pomůcky, které poslouží k uchycení materiálu, který převážíte, nebo k upevnění předmětů. Také se vám bude určitě hodit možnost parkování v hlídaném oploceném prostoru, rovněž zdarma. Už se těšíme, jak vám pomůžeme ve vaší firmě, ale také při úklidu domácnosti.