Sportovní ocelové haly po celé Evropě

Běžecké dráhy, horolezecká stěna, tělocvična, lanové centrum, plavecký bazén, tenisové kurty, fotbalové hříště – to vše může být součástí sportovní haly Astron.Ocelové montované sportovní haly Astron pro celoroční provoz mají příjemné vnitřní klima, jsou stoprocentně recyklovatelné a vynikají dlouhou životností.

Žádná sportovní hala není problém

Astron je evropský lídr ve výrobě montovaných ocelových hal. Astron vám navrhne a dodá sportovní halu na míru. Kromě 3D návrhu pro vás vyrobíme ocelové konstrukce a dohlédneme na realizaci celého projektu. Svěřte se do rukou expertů na ocelové haly a nechte si postavit sportovní halu „na klíč“! Zákazník má volnost při výběru individuálního vzhledu i velikosti ocelové sportovní haly.

Sportovní haly Astron zajišťují příjemný a komfortní interiér, vynikající akustické vlastnostia optimalizované přirozené osvětlení. Astron poskytuje individuální řešení pro všechny typy sportovních hal na míru:  zimní stadiony, fotbalové stadiony,tenisové haly, jezdecké haly a multifunkční sportovní haly Astron nabízí zákazníkovi optimální tepelné i akustické vlastnosti a nízké provozní náklady.

ocelové sportovní haly

Sportovní montované haly Astron vynikají elegantním designem, dobrými tepelně-izolačními vlastnostmi a dlouhou životností. Široký volný rozpon bez vnitřních sloupů umožňuje maximální variabilitu využití sportovní haly, což je jedním z nejdůležitějších předpokladů efektivního využití sportovní haly.

Astron – specialista nejen na sportovní haly

Astron je specialista na systémová řešení ocelových montovaných hal a realizuje projekty sportovních hal na míru v krátké době. Krátká doba výstavby umožňuje využívat sportovní halu velmi brzy po zadání zakázky. Astron dodává ocelové haly „z jednoho zdroje“ pro celou stavbu, která je navržena v souladu s vašimi potřebami. Kromě sportvních hal nabízíme i skladové haly, logistická centra, včetně hal výrobních.

Jakou sportovní halu pro vás můžeme rychle a efektivně postavit? Kontaktujte nás!